Home

Salon

Behandelingen

Producten

Contact

Aanbiedingen

Cadeaubon

Foto’s

Links

Voor uw uiterlijke- en innerlijke verzorging

Gespecialiseerd in: microdermabrasie en Permanent make-up

© 2011 Salon Carin

Disclaimer

Salon Carin

Kruisstraat 57

6171 GD  Stein

T 06-5086 3734

E info@salon-carin.nl

BTWnr NL142984620B01

KvK: 17 17 39 46

Gironr.:

NL02INGB000205.68.69

t.n.v.: C.W.M. Luijsterburg

Privacyverklaring

Over Carin

In het kort iets over mezelf, en hoe het begon ……….

Mijn moeder wist het eerder dan ikzelf ….. een verzorgend beroep. Kapster, schoonheidsspecialiste of iets in die richting. Ik belandde echter eerst in de medische wereld. Tussen het krijgen van mijn 2 zonen door, heb ik de opleiding doktersassistente gedaan om wat meer bagage te krijgen en meer praktijkgericht te kunnen werken. Ondertussen werk ik al ruim 20 jaar parttime in het ziekenhuis.

De cosmetische wereld bleef trekken en ben dan ook altijd in die richting via cursussen mijn kennis blijven vergroten. Zo kreeg ik de kans om de opleiding voor permanent make-up specialiste te gaan doen. Ik werkte destijds voor een oogarts, die ook ooglidcorrecties uitvoerde. Zo’n 20 jaar geleden waren dit voornamelijk corrigerend medische ingrepen, tegenwoordig steeds meer cosmetisch. Daarmee kwam de vraag naar permanent make-up en zo is de stap gezet in 2000. In de jaren daarna volgde alle specialisaties en heb ik veel ervaring opgedaan tijdens de beautybeurs in Utrecht die 2 x per jaar is, waar ik vele jaren mensen behandeld heb.

In 2005 ben ik voor mezelf begonnen, maar had nog geen mogelijkheden voor een salon. Ik bezocht cliënten aan huis of werkte in salons die de specialisatie permanent make-up zelf niet konden bieden. Door de GGD werd echter de bepaling vastgesteld, dat er voor het aanbrengen van permanent make-up alleen nog kon worden gewerkt op plaatsen waarvoor een vergunningsplicht was afgegeven. Dit in verband met de hygiënische voorschriften.

Ik besloot nog meer cursussen te gaan volgen op het gebied van lichaamsverzorging. Na jaren van onderzoek heb ik gekozen om 3 apparaten aan te schaffen die bijdragen aan huidverbetering, namelijk de medische Microdermabrasie, de Teleway en de Galvanic Spa. Allen met direct zichtbaar resultaat!

Ik ben een geboren en getogen Brabantse, evenals mijn partner. Hij kocht in 2008 een zaak met bovenwoning, waar ook mijn salon met eigen ingang is gerealiseerd. Na de verbouwing zijn we verhuisd naar Limburg. Hier in Stein heb ik nu eindelijk mijn eigen plek.

Niet alleen het gezicht telt, het gehele lichaam is belangrijk

Investeren in jezelf = investeren in je toekomst